Hypoteční kalkulačka


Hypoteční kalkulačka je nástroj, pomocí kterého si jste schopni porovnat nabídky jednotlivých bank a určit si pro sebe tu nejlevnější nabídku. Tento nástroj aktualizujeme podle změn v jednotlivých bankách.

Jak naše kalkulačka na hypotéky funguje

V prvním kroku si vyberete celkovou výši úvěru a hodnotu nemovitostí, které budou v zástavě. Podle zvolených hodnot vám kalkulačka vypočítá měsíční splátku hypotéky. Tuto splátku ovlivňuje také délka splatnosti a fixace úrokové sazby. Výši hypotéky, hodnotu nemovitosti, fixaci a délku splatnosti můžete libovolně měnit, při každé změně se dopočte nejvýhodnější nabídka měsíční splátky podle zadaných parametrů. Můžete si zvolit, zda budete chtít mít pojištěnou schopnost splácet hypoteční úvěr či nikoliv. Jakmile bude výše splátky vyhovovat přejděte na další krok - porovnat hypotéky.
V druhém kroku kalkulačka zobrazí srovnání hypoték, jednotlivé nabídky seřazené od nejnižší splátky až po nejdražší splátku. Máte stále možnost měnit parametry úvěru a při přepočtu se zobrazí vždy aktuální úroková sazba hypotéky a splátky. Máte-li vybráno stiskněte tlačítko pokračovat.
Ve třetím kroku již jen doplníte údaje o sobě a odešlete nám ke zpracování. Po odeslání se vám na uvedený telefon nebo email ozve poradce, který s vámi hypotéku dořeší. V první fázi ověří údaje, které jste zadali do kalkulačky a sdělí vám, které dokumenty bude požadovat pro úspěšné dokončení.


Potřebujete půjčku na bydlení, podnikání nebo máte jinou finanční potřebu?

Zadat poptávku

Nezávazně a bezpečně.