Americká hypotéka je neúčelový úvěr, který je zajištěn zástavním právem k nemovitosti či více nemovitostí. Jak už napovídá název neúčelový úvěr, lze tento úvěr využít na pořízení jakéhokoliv druhu zboží, služeb, na úhradu závazků k jiným osobám. Americkou hypotékou lze refinancovat také jinou americkou hypotéku. 
Čerpání probíhá na účet na základě návrhu na vklad zástavního práva na katastru, případně již zapsaného zástavního práva.

Úrokové sazby začínají na 2,99 %

Zadat poptávku

Kolik banka půjčí

Většina bankovních institucí půjčí 70 % zástavní hodnoty nemovitosti. Některé banky jsou však schopny poskytnout až 80 % odhadu. Všechny banky zkoumají příjem žadatelů, tak aby byl úvěr z čeho splácet. Maximálně lze půjčit 25 000 000 Kč na americkou hypotéku. Připravte se na to, že neúčelovou hypotéku budete splácet 5 - max. 25 let.

Za kolik banka půjčí

Vzhledem k tomu, že se neprokazuje účel úvěru, tak si za americkou hypotéku oproti účelové hypotéce na bydlení připlatíte. Ovšem ve většině případů je to stále nejvýhodnější varianta financování různých záměrů. Úrokové sazby jsou přibližně o 2 procentní body vyšší než u klasických hypoték. Konkrétní nabídku vám rádi spočítáme po vyplnění formuláře. Dále porovnáme nabídky amerických hypoték od jednotlivých bank.

Odklad splátek v době koronaviru: Postup a užitečné tipy

27. duben 2020
Přišli jste v důsledku pandemie o zaměstnání nebo nasmlouvané zakázky? Máte problém kvůli koronaviru splácet hypotéku, spotřebitelský či podnikatelský úvěr? Ať už se potýkáte s výpadkem celého příjmu nebo jeho významné části, doporučujeme vám seznámit se s možnostmi, jak takovou situaci řešit.

Potřebujete půjčku na bydlení, podnikání nebo máte jinou finanční potřebu?

Zadat poptávku

Nezávazně a bezpečně.